keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sehän on vesipeto!


Ninni on oikea vesipeto! Heräsikin kysymys, että onko hän ennen viihtynyt veden parissa? Ruoka laittaessani ajattelin pitää Ninnin työtason toisessa päässä laittamalla keittiön hanan vuotamaan mutta kuinkas kävikään! Ninni oli tiskialtaassa läträämässä! Ja aivan sama juttu kylppärin altaassa! Suihkukoppiinkin on aina päästävä kun joku on tullut suihkusta. Märät tassut tai korvantauksetkaan eivät haittaa! Eilen nauroin aivan hengetönnä kun hampaita pestessäni Ninni liittyi seuraan istumalla vessanpöntön päällä. Pieni pehva painoi vähitellen huuhtelunappia ja siinä ihmetteli katti ja omistaja mistä loriseva ääni tulee?? Ninnihän se vaan veti vessan takapuolellaan!

Tänään olikin rankka päivä kun Aino-tytsy 2 vuotta, tuli kylään äitinsä kanssa. Sai katti niin paljon kyytiä karvahuiskalla että nyt väsyttää mukavasti varmasti loppuillan! Katkarapuja jaksoi nousta syömään muutaman ja sitten taas kerälle syliin :) Ehkäpä mamikin pääsee illalla taas kuntosalille kun toinen vaan nukkuu...

1 kommentti:

  1. Meillä vessanpöntön nappia puolittain painaessa kuuluu lorinan lisäksi sellainen hassu "jurina". Yleensä kissat säikähtävät sitä ääntä ihan kamalasti (kun siis istuvat napin päällä), kuulostaahan se vähän murinalta! Mutta ei Nekku, se vaan ihmettelee mihin muut kissat sinkoilee :) Ja onpahan opittu laittamaan AINA pöntön kansi kiinni, muutaman kerran on nimittäin kissa uinut pöntössä..

    VastaaPoista