sunnuntai 28. elokuuta 2011

Arki lähtee pyörimään!



Viime yö meni jo oikein mallikkaasti, ei itketty ollenkaan. Ehkä osaltaan johtui siitä, että illalla oli ukkelin kaveri täällä katsomassa ja valloitettavissa :) Täysin koiraihminen mutta niin vaan alkoi leikkihuiska viuhumaan kun Ninnin tapasi!
Ninnillä on selkeät päivärytmit jo havaittavissa. Kovaan ääneen aamulla herättää jos vähänkin meinaa kotiväen sängystänouseminen venyä! Tänään nousin Ninniä ruokkimaan ja leikittämään niin ukkeli sai rauhassa nukkua kun meni kuitenkin töihin taas illaksi. Karvahuiskaa viuhuteltiin ja sitten katseltiin sohvalla telkkaria (lue: minä katsoin ja kissa nukkui kainalossa.) Nyt taas on se aika päivästä kun nukutaan sohvan sisällä monen tunnin päikkärit, että on taas illalla virtaa!
Ninni kiipeilee ja hyppelee ympäri huushollia! Nyt hän on myös ulko-oven hoksannut ja aina kun joku tulee sisään/lähtee ulos, saa kissasta pidellä kiinni, jotta pysyisi oikealla puolella ovea.
Tänään ukkelin kanssa syötiin kanaa (Ninnin kanat ja jauhelihat ovat pakkasessa) ja eipä kissa ollutkaan kun kahteen kertaan Lassin lautasella! Saipa Ninni eilenkin saaliiksi ranskanperunan meikäläisen annoksesta. Perunan kanssa leikittiin lattialla. Tätä ruokailua tarvitsee ilmeisesti vielä hieman treenailla...
Täällä Lassin kanssa odotellaan koska hiekkalaatikkoa käytetään myös muuhun kuin pissaamiseen. Kaikki aikanaan ilmeisesti.

Pikkusisko tulee tänään ensimmäistä kertaa katsomaan ihan livenä. Täällä Tampereella kehittää ilmeisesti jonkinmoista ukonilmaa. Itse pelkään ihan tarpeeksi! Saas nähdä otanko Ninnin mukaan autoilemaan kun haen siskon töistä :)

Pakollinen päivitys tekstin julkaisemisen jälkeen! Siivoilin hiekkalaatikkoa ja MEILLÄ ON KAKKAA! Jes jes! Oli pakko soittaa Lassille töihin ja ilmoittaa. Mitähän työkaveritkin ajattelee kun avovaimo soittaa kotoa ilmoittaakseen kissan kakasta?!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti