lauantai 27. elokuuta 2011

Ensimmäinen yö...

Ajomatkasta Tampereelle selvittiin muutamalla hysteerisellä itkukohtauksella. Nätisti osasi tyty olla autossa ja se on hyvä :) Illalla nuuhkittiin paikkoja, pelättiin palvelijoita, syötiin ja käytiin pisulaatikolla asioilla ja siitäkös mamma ja isukki tykkäsivät! Kovasti kehuttiin pikku Ninniä. Ukkelista kuoriutui varsinainen kisu-isu! Aina kun Ninni vähänkin inahtaa niin pitää ruveta paapomaan ja leikittämään :) Ja siitäkös Ninni innostuu!
Nyt mummu on kylässä ja ukkeli töissä. Sain ilmaiseksi hakea omenoita Petsamosta ja nyt mietitään mitäs hyvää niistä keksisi tehdä. Omenakin on jo saanut lattialla kyytiä!
Ehdoton turvapaikka on nojatuolin alusta. Sinne singahdetaan kun outoja ääniä kuuluu ja siellä äännähdellään sitten itse lujaa. Esille tosin hiippaillaan heti kun ottaa pinkin ja kulkusella varustetun höyhenpuuhkatikun esiin! Sehän pitää tappaa!
Nyt on vähän väsy liian pienille unille jääneen yön jälkeen. Hyvä vaan niin mamma saa rauhassa ranskikset ja kanapuikot tuikattua uuniin :) Ruokaa tässä jo itsekin tarvitsee, on ollut sen verran paljon tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti