perjantai 2. syyskuuta 2011

Siinä meni ensimmäinen viikko.

Rääpäle on ollut meillä jo viikon! Ei millään uskoisi :) Se täällä teki tuhojaan kun oltiin koulussa; saivat kuivaustelineessä olleet pyykit kyytiä! No mitäpä pienistä.
Yhtenä iltana Lassin kanssa pestiin hampaita ja Ninni meni vessakoppiinsa. Ajateltiin, että kylläpäs nyt toisella asiointi kestää ja päätettiin kurkistaa luukusta sisään; ihmekös se oli, että kestää kun toinen oli pannut hiekkaansa maate! Ei sitä nyt niin huonosti asiat ole, että pitäisi vessassaan nukkua!

Kummityttö toi kisulle ison kasan uusia leluja, joista kaikista mieluisimmaksi on todettu punainen "jahtausvalo." Sillä saa otuksen helposti nukkumiskuntoon! Saas nähdä miten tänään käy kun mami menee ensimmäistä kertaa kissan aikana yö-vuoroon... Nukkuuko katti enää ollenkaan puoli viiden jälkeen kun kotiudun. Toivottavasti!

Saas nyt nähdä menemmekö Pirkkahallin kissanäyttelyyn haistelemaan ilmapiiriä (ja tietenkin shoppailemaan neidille kaikkea kivaa ;)) huomenna vai sunnuntaina. Pitää katsoa miten töiltään jaksaa. Onneksi Lassin viikonlopun työvuorot peruuntuivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti