torstai 8. syyskuuta 2011

Arkea Tampereelta!

Tänään olikin sitten ensimmäinen kunnon koulupäivä kahdeksasta neljään. Huoh. Sama juttu Lassilla. Ninni onneksi on oikein hienosti oppinut olemaan itsekseen kotona; lelut aina esillä ja tällä kertaa eivät kuivumassa olleet pyykitkään olleet saaneen kohdalleen rajua käytöstä. Sohvan sisältä se sitten kömpi kun aikani kotiin tultuani olin huudellut. Sitten melko pian joutuikin makkarikeikalle kun mamma alkoi valmistaa kanaa uunissa ja riisiä hellalla. Kurjaa, mutta näkipähän makkarin ikkunasta pihalle.

Ensi viikolla reissaammekin Lassin ja äiten kanssa pohjoiseen, Lustolle, muutamaksi päiväksi. Mikään ei ole ihanempaa kuin matkailu lappiin! Viime kesänä Juhannuksena kipaistiin (kirjaimellisesti) päiväreissulla Lustolla kun työt eivät enempää antaneet periksi. Nyt keretään sentään muutama päivä olemaan. Pikkusisko "muuttaa" tänne meidän kaksioon siksi aikaa ruokkimaan Ninniä ja seuraa pitämään. Täytyyhän jonkun kakkalaatikkokin siivota :) Äiten kissavanhukset pärjäävät päivät ilman leikittäjää ja sisko käy kerran päivässä antamassa ruokaa ja vettä. Pikkukisu kun vielä kaipaa riehuntakaveria!

Ja hienosti meni muuten taas tänään kynsien leikkuu! Ninni istui mallikkaasti sylissä ja antoi leikata. Kynsisaksia hakiessani huomasin, että Ninni (taas vaihteeksi) leikki vessan lavuaarissa ja nuoli vesihanaa. Ettei vaan siinä olisi syy vatsavaivoihin? Pitänee yrittää pitää neiti muualla leikkimässä vaikka vesipeto onkin!

2 kommenttia:

  1. Joko Ninnillä alkaa näkyä mitään merkkejä hampaiden vaihtumisesta? Velipojalla on yhtäkkiä kovasti alkanut järsityttää kaikkia kovia juttuja lelukepeistä kiipeilypuun syrjään, pari kertaa on maistettu isäntäväkeäkin mistä tietysti tulee toruja. Huomasin että monessa lähteessä sanotaan että 4 kuukauden täyttämisen jälkeen voi tämmöistä alkaa tulla ja se lienee merkki hampaiden vaihtumisesta.

    VastaaPoista
  2. Voi kyllä vain alkavat ilmeisesti hampaat vaihtua! Kaikkea purraan (liikkuvaa ja liikkumatonta)! Välillä täällä kissan kanssa huudetaan toisillemme kilpaa :) Akillesjänteen järsiminen on varmaan se kivuliain vaihtoehto!

    VastaaPoista