tiistai 15. marraskuuta 2011

Soppapäivä!

Tää flunssa ei lähde ikinä! Eilen tein niin paljon kuolemaa makkarissa, että Lassin unien takia otin tyynyni ja peittoni ja raahustin yhdeltä yöllä olohuoneen sohvalle nukkumaan. Ninnihän hämmentyi täysin! Mitä se nyt tossa tekee sohvalla keskellä yötä? No Nipa päätti sitten parkkeerata rinnalle nukkumaan pää poskella korvaan kehräten ja tassulla ikään kuin hiuksia silitellen :) Onpahan ainakin opittu miten totaalisen täydellisesti nämä siniset kissat omistajiinsa kiintyvät!

Lähetin eilen Sinisiin Sanomiin lopullisen joulukorttikuvan ja Marianna Ripatti vastasikin kuvan tulleen perille ja auenneen hyvin! Jes! Pitäisi varmaan hankkia kunnon järjestelmäkamera niin saisi parempia kuvia ja helpommin. Tavallisella digikameralla tuon rasvasalaman kuvaaminen on lähes mahdotonta (ja silti muistikortti täyttyy kissakuvista.)

Ninnin kanssa nukuttiin päikkärit ja nyt on siskonmakkarasoppa porisemassa. Lattialle pudonneilla porkkanan paloilla oli näköjään erittäin hauska leikkiä :) Iskä on erittäin tyytyväinen kun tytöt on tehneet ruuan valmiiksi kun toinen pääsee koululta! Illalla mennäänkin Lassin kanssa elokuviin kun näin SuperPäivänä on halvemmat liput :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti