maanantai 14. marraskuuta 2011

Koulua + töitä


Ninni on kasvanut huimasti! Sen rakkaus vettä kohtaan on myös kasvanut huimasti. Nykyään kun neitiä ei meinaa löytää mistään, kannattaa tarkistaa vessan lavuaari! Sopivan pieni pienelle kissalle nukkumapaikaksi :)

Oikein harmittaa kun ei Nipan kanssa päästä Turkuun näyttelyyn parin viikon päästä :( Mielelläni menisin vauvaani esittelemään, on Ninni niin kaunis ja kiltti tapaus. No, Ninni jää kotiin nukkumaan kun minä työ-yön jälkeen aamupäivästä suuntaan auton kohti Turkua! Onhan Ninnin velipojan suoritukset nähtävä ;)

Nipa täytti perjantaina hienot 6kk. Neiti diivaili "puoli-synttäreiden" kunniaksi koko päivän, syliin oli päästävä monta kertaa ja vessan raanaa valutettava monen litran edestä.

Reviirille on myös pesiytynyt PULUJA! Ja pulujen mukana oravia ja tinttejä! Törkeetä. Ninni onneksi päivystää olohuoneen pöydällä ikkunan edessä ja maiskuttaa ja kitisee pulut tiehensä. On se pääkin muutaman kerran ikkunaan kolautettu, kun tintti tullut lepattelemaan naaman eteen... Äkkiäkös siinä viisaanpikin sen lasin unohtaa... Ja kaiken varaksi on nukuttava pöydällä tietokoneen tuuletuskanavan lämmössä (painellen kaikkia mahdollisia näppäimiä samalla) jotta mahdollisimman nopeasti pääsee sitten tarvittaessa puluja häätämään. Tuossa kuvassa Ninni tosin on löytänyt vielä eksoottisemman nukkumapaikan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti