maanantai 21. marraskuuta 2011

Kyläilyä (ja kyräilyä)

Eilen päätin sitten sen. Nyt aletaan valmistautumaan jouluun! Meillä se tarkoittaa sitä, että kissat saavat ruveta totuttelemaan toisiinsa. Eipäs siinä mitään, heräilin iltapäivästä töiden jälkeen ja pakkasin Nipan kuljetusboksiin. Sitten lähdettiin autoilemaan.
Ninni oli autossa oikein nätisti kun vuorasin kopan kisun omalla lemppariviltillä. Äidille päästyämme nostin kopan keittiön pöydälle kahden muun katin tutkiskeltavaksi. Hani-täti ei Ninnistä pidä vieläkään. Haisteli koppia ja murisi. Ihmetys oli suuri kun koppikin alkoi sähistä! Ninni antoi takaisin. Allu-täti ei ollut moksiskaan.
Hani laitettiin toiseen huoneeseen lukkojen taakse ja Ninni päästettiin tutkimaan tiluksia: joka paikka nuuskuteltiin ja löydettiin jopa uusi lelu! (Hanin lemppari, johon se sydänjuuriaan myöten loukkaantunut pallura nyt tuskin enää ikinä koskeekaan...) Alma ei tulokasta edes huomannut ennenkö Ninni alkoi sitä vaanimaan. Alma parka pelkää aktiivista "pientä harmaata!" Pari tuntia meni oikein mukavasti mutta sitten Ninni alkoi isottelemaan Alma-paralle sihisemällä ja tökkimällä tassulla. Silloin päätettiin, että on kotiinlähdön aika!

Kaiken kaikkiaan reissu oli oikein onnistunut! Kotiin päästyämme Ninni nukkui kolme tuntia suoraa soittoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti